25 april 2008

Swa laat borsthaar waxen om ontbossing aan te klagen!!!

DEZE WEEKin Dag Allemaal


PRIMEUR -EXCUSIEF
Swa Vleminckx laat borsthaar waxen om ontbossing aan te klagen!!!
Naakt
Na afloop verklaarde Swa zich "naakt" te voelen zonder zijn borsttapijt. De ontharing werd uitgevoerd door zijn favoriete schoonzoon Kenneth Ceulemans (een internationale expert inzake haar waxen) gadegeslagen door Chris Dusauchoit (redder van weduwen en wezen) en Davy Leemans (een voorbeeldig burger), die een reportage draaiden voor de tv-show 'Armoede in Brasschaat, zij bestaat'. Ook Tom Barman (artist)was aanwezig en hij moest toegeven RESPECT voor Swake Vleminckx, dit is van een totaal andere orde en zal meer impackt hebben dan een zangfeestje (met enkele Vlaamse zangers) organiseren voor verdraagzaamheid gaf hij nog mee.
Er waren ook nog veel andere BV's aanwezig (volgens de politie zeker acht) maar die wilden zich niet uitspreken. Enkel Ann Van Elsen (kleine tetten)wou nog kwijt dat er nog altijd te weing water is in Afrika, zelfs nu ik in mijn bloot gat daar geposeerd heb voor een appel en een ei. Of deze moedige daad van de Swa dit nu onze samenleving en denkwijze ten gronde zou veranderen daar was ze wel zeker van en gratis nogwel, diepe bewondering.
Maar ze waren het er wel over eens: 'DIT IS WERELDNIEUWS voor op de VTM en in het Laatste Nieuws'.
Een close-up van het gelaat van de Swa tijdens het waxen.

Er is geen enkele emotie waar te nemen, tijdens deze toch wel pijnlijke ingreep. Ongelofelijke sterke man die toch probleemloos kan omgaan met fysieke pijn.Over die andere pijnen en kwellingen gaan we niet dieper op in, aangezien de specialist inzake zielepijn DAVY Leemans geen tijd had. Er was in Brasschaat wel een ander gezin (daar is hij vriend aan huis, hij mag zelfs JP zeggen) die zijn steun kon gebruiken om fictieve verhaallijnen op te tekenen en bij te sturen waar nodig. Het moet herkenbaar en geloofwaardig blijven was zijn reactie, het gaat tenslotte over :"ARMOEDE in BRASSCHAAT, Ze BESTAAT !!"

Bron: SRE/DB

Echtgenote, Suzie Van Schoor, zoon Tom en dochter Jill wilden geen reactie geven, spijtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten