14 november 2010

Fotografiegemeenschap Nikon Club Nederland

Dat Nikonians, de gebruikers van Nikon camera's, fanatiek zijn is natuurlijk wel bekend. Het zal dan ook wel niet verbazen dat er in Nederland ook een serieuze Nikon club bestaat. Nikon Club Nederland bestaat uit professionele en amateru fotografen die het merk Nikon een warm hart toedragen. Nikon Club Nederland is een onafhankelijke vereniging zonder commercieel oogpunt.

Ze organiseren geregeld activiteiten, hebben een levendig discussieforum en publiceren vier keer per jaar NCN Magazine. Dit magazine is een serieus blad van ruim veertig pagina's dik gevuld met Nikon apparatuur, educatieve artikelen en dergelijke.

Ook de activiteiten worden druk bezocht en er wordt regelmatig wat georganiseerd. Ik ben zelf ook eens aanwezig geweest en het is duidelijk een gezellig groepje fotografen dat op deze activiteiten dagen af komt.
Voor het bezoeken van het Nikon Club Nederland Forum hoef je geen lid te zijn van de club, je kunt er zo kennismaken en meekletsen. Er zijn een boel actieve bezoekers aanwezig op het forum waardoor elke Nikon vraag snel beantwoord kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten