10 november 2012

Cyclop-eeze ®


Cyclop-eeze ® 
zijn een selectief gefokt, biologisch gemanipuleerde micro-organisme, die in een ongerepte arctische meer worden gekweekt.

Cyclop-eeze ® zijn decapod (10 benen) microscopische schaal-en schelpdieren die direct worden gekenmerkt door hunintense bloed-oranje kleur. In feite bevat Cycloop-eeze ® de hoogst bekende concentratie van de fundamentele en kritische biologische pigment Astaxanthene, waarvan ze hun opvallende kleuren krijgen. Deze ongelooflijke pigmentatie wordt aangevuld door de voorheen onbekende niveau van het hoogst onverzadigde vetzuren (HOVZ's), met name die van de beroemde "omega-3" familie. Deze hoogste niveaus van omega-3-HOVZ's zijn essentieel voor larvale aquacultuur toepassingen en zijn doorgaans veertig keer (40 X) hoger dan die die uit broedeieren van de hoogste kwaliteit Artemia eieren verkregen kunnen worden.

De Cyclop-eeze ® zijn gretig geconsumeerd door alle dieren omdat ze zeer rijk aan de lokstof Betaïne zijn alsmede andere smakelijkheid factoren. Experimentele testresultaten bij academische instellingen geven aan dat de Cycloop-eeze ® zeer stimulerend op het immuunsysteem zijn op de meeste waterdieren hetgeen leidt tot sterk verbeterde kans op overleving. Significante verbetering van de groeicijfers een uitzonderlijke "voederconversie Ratio" (FCR)] geeft aan dat Cyclop-eeze ® uitstekende voordelen biedt, die de traditionele voeding van Artemia naupliën overschrijden.


Samenstelling
 • Eiwit: 62%
 • Vetten: 36%
 • Ash: 3%
 • Koolhydraten: 3%
 • Astaxanthene: 3.000 tot 7.500 ppm
 • Canthaxanthene: 15 ppm
 • 18:3n3 (Linolzuur): 10.45%
 • 20:5n3 (EPA): 11.74%
 • 22:6n3 (DHA): 11.09%
 • Enzymeactiviteit (Superoxide Dismutase): 30.000
 • Gemiddelde Body Lengte: 800µm
Het is uitgegroeid tot in de laatste jaren erg moeilijk goed vinden artemia op de markt. Dit heeft een aantal redenen, ten eerste, de voorraden in de VS als gevolg van overbevissing zeer sterk gegaan aan de andere kant, het optreden van de natuurlijke fenomeen van "El Nino" heel erg gekrompen en hebben meestal slechts een zeer slechte kwaliteit. De Aziatische garnalen landbouw ook verbruikt grote hoeveelheden van deze kostbare natuurlijke hulpbronnen.
De natuurlijke fenomeen van "El Nino" veroorzaakt door zijn verwarmingscapaciteit het ecosysteem voor een verhoging van de temperatuur van het water, en het smelten van wat ijs deposito's voor een vermindering van het zoutgehalte in de natuurlijke habitat van de Artemia.
Dit betekende dat de Artemia nauwelijks voortaan rusten eieren geproduceerd, maar leven meestal nakomelingen, en het is gebruikelijk in de warmere zomermaanden. Door deze zorgt ervoor dat de prijs van Artemia zijn goed voor maximaal 500% hoger.
Vaak alleen verkregen de Aziatische en Russische rassen het meest kan niet concurreren in de voedingswaarde van de Amerikaanse soort. Daarnaast hebben ze vaak een zeer laag uitkomen tarieven, zijn niet in staat om te repliceren of gewoon niet te corrigeren gesorteerd en schoongemaakt. Omdat artemia zijn essentieel voor het verhogen van de meest aquariumbewoners maar is al lang gezocht naar een geschikte vervanger. Een van de eerste alternatieven werden decapsulated artemia, maar ze worden vaak gemaakt van oude niet meer hatchable Artemia die de lage prijs verklaart. Waarom anders zou iemand kunnen aanbieden die gunstiger is dan Artemia decapsulated artemia, als de decapsulated eieren betekent dit een extra, niet alleen lage chemische kosten. Het komt ook met slechte decapsulated Artemia vaak de oorzaak van blokkades in de jonge vis, die tot de dood leidt.
Nog een type opvoeding was vloeibaar Aufzuchtfutter varianten gemaakt, maar meestal snel vallen op de bodem en dus ontoegankelijk voor jonge vissen zijn. Daar is vervolgens verantwoordelijk voor een sterke verslechtering van de waterstanden als gevolg suggereren een verslechtering van de groei, of ook om de dood van de jonge dieren. Daarnaast vloeibare voeding zijn vaak heel subtiel en kan jongeren alleen worden aangeboden in de eerste dagen van het leven.

Om deze reden, we zijn blij om dit alternatief te bieden :
In Cyclop-Eeze ® is een micro-organisme van het geslacht van Copepoda gekenmerkt door bloedrode kleur. Cyclop-Eeze ® bevat de hoogst bekende deel van de biologische pigment astaxanthine die een zeer goede pigmentatie garandeert en verbetert de zeer rode kleur.Daarnaast bevatten zij ook de hoogst bekende hoeveelheid onverzadigde en omega-3 vetzuren. Cyclop-Eeze ® bevatten een 40x hogere niveaus van omega-3 vetzuren als de beste vers uitgekomen artemia. Ze worden aangegeven door rode Axtaxantheneanteil en verschillende natuurlijke aassoorten zoals betaïne en verschillende aminozuren geabsorbeerd hebberig van alle waterdieren. De uitgebalanceerde ingrediënten van Cyclop-Eeze ® niet alleen toestaan ​​dat als een van de beste fokkerij eten, maar ook als een zeer goede kleur en basisvoedsel. Ze hebben al enige tijd gebruikt als een additief in een aantal zeer hoge kwaliteit discus kleur voedingsmiddelen om de rode kleur van deze vissen te versterken en te consolideren. Experimentele testresultaten van vooraanstaande academische instellingen in de VS bleek dat de Cyclop-Eeze ® , het immuunsysteem, de waterdieren aanzienlijk toegenomen. Ook te maken met een aanzienlijke verbetering van de groei, het fokken van Cyclop-Eeze ® is op dezelfde evalueren, zo niet beter, dan de traditionele Artemiaaufzucht.
Cyclop-Eeze ® zijn in een arctisch, 400 km 2 Great Salt Lake in het noorden van Canada gefokt volledig geïsoleerd van elk leven. Het bevat zijn extreme water composities (zeer hoog zoutgehalte en een pH-waarde van 3!) En klimatologische omstandigheden zijn geen vissen, reptielen, amfibieën en watervogels. Cyclop-Eeze ® -feed in de warme periodes alleen door eencellige plankton van de zon door de lange en een gemiddelde waterdiepte van slechts 2 meter in de Arctische zomer wordt gecreëerd (300 zonnige dagen per jaar).
Cyclop-Eeze ® zijn in hun natuurlijke vorm van gevriesdroogd zonder extra verrijking. Elke levering vrij is van virussen, bacteriën verval, schimmels en parasieten, te garanderen is dit bij elke nieuwe levering een nieuwe aankoop, een gezondheids-, veterinaire, bacteriologische en Virologischenzertifikat wordt gemaakt.
Cyclop-Eeze ® hebben in gevriesdroogde vorm van volwassen grootte van 800μm wat de opname van de jonge vis is gewoon (vergelijking: Vers uitgekomen Artemia 420-530μm).
Cyclop-Eeze ® wordt al gebruikt voor een tijdje in de VS en in Azië voor commerciële vis en garnalen landbouw. Ze zijn echter net zo goed worden gebruikt bij alle siervissen in zoet water, zee-en koud water toepassing. Zelfs fokken discus, scalaire, baars en koi bereidt metCyclop-Eeze ® aantoonbaar niet langer een probleem.

Opmerking:
Na het openen van een pakket dat zeker moet gekoeld (koelkast of vriezer) worden opgeslagen. Ze moeten ook worden beschermd tegen direct zonlicht om hoge duurzaamheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten