28 februari 2013

De nieuwe Nikon D7100Vorige week lanceerde Nikon onverwachts een nieuwe DX-formaat spiegelreflexcamera, de Nikon D7100. Een compacte spiegelreflexcamera met robuuste behuizing; ook onder zwaardere weersomstandigheden kunt u zorgeloos fotograferen. Water- en stofdeeltjes krijgen door de aluminiumlegering aan de boven- en onderkant geen kans om de elektronica van de camera te verstoren. En dat is maar goed ook, want binnenin bevindt zich een krachtige CMOS-sensor, zonder optische laagdoorlaatfilter, met 24,1 megapixels.
Maar er is meer, veel meer. De autofocus maakt gebruik van 51 scherpstelpunten, waaronder 15 kruissensoren. Dit zorgt niet alleen voor een razendsnelle autofocus, maar ook voor zeer gedetailleerde beelden. Continu-opnamen maakt u van 6bps, zodat u elke actie moeiteloos vastlegt.
Een 3.2"beeldscherm met 1.229.000 beeldpunten en een grote kijkhoek is ideaal om uw beelden terug te kijken, maar draagt ook bij aan een eenvoudige en intuïtieve bediening.
De Nikon D7100 beschikt over twee kaartsleuven voor SD-geheugenkaarten. Hiermee slaat u, als een echte professioneel, van iedere foto afzonderlijk een RAW-bestand en JPEG-bestand op. Of u gebruikt de extra opslagruimte voor back-ups van uw beeldmateriaal, de keuze is aan u.
Daarnaast zijn er nog tal van andere functies die u de kans geven om het maximale creatieve resultaat te halen uit fotograferen. Alle specificaties, meegeleverde en optionele accessoires vindt u op onze website. We bieden naast de body ook bundels aan met diverse objectieven, zodat u direct met een volwaardige foto-uitrusting aan de slag kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten