6 september 2013

I AM THE NEW NIKON COOLPIX P7800


De COOLPIX P7800 is ontworpen voor enthousiaste fotografen die vastbesloten zijn het beste uit hun camera te halen. Deze krachtige camera combineert een verbluffende beeldkwaliteit en handmatige bediening met de draagbaarheid van een compacte COOLPIX-body.
De COOLPIX P7800 is veelzijdig en reageert uiterst snel, zodat u zorgeloos kunt fotograferen.
De camera heeft een helder NIKKOR-objectief met een hoge resolutie, 7,1x zoom2 elementen van ED-glas en een 7-blads irisdiafragma voor prachtig onscherpe achtergronden en een haarscherpe scherpstelling. De COOLPIX P7800 is perfect voor beroepen waarin een draagbare camera van hoge kwaliteit een vereiste is, zoals architecten of makelaars, en zal dus zeker overal indruk maken.
De Nikon COOLPIX P7800: een nieuwe kijk op kwaliteit
Dankzij de grote CMOS-sensor van 12 megapixels met belichting via de achterzijde, in combinatie met een ingebouwde elektronische zoeker en een heldere kantelbare RGBW-lcd-monitor van 3 inch, hebt u volledige controle over uw foto's, waar uw avonturen u ook brengen.
Met een Full HD-videoresolutie van 1080p (25 of 30 bps) en een ingebouwde stereomicrofoon (en een uitgang voor een externe microfoon) is deze krachtige COOLPIX P7800 geschikt voor uiteenlopende situaties.
In de aangepaste filmstand kunt u zelfs sluitertijd, diafragma, ISO-instelling, 'Picture Control', handmatige scherpstelling, optische zoom en witbalans regelen voor een creatieve controle.
Adviesprijs € 499 incl. BTW
Beschikbare kleur: zwart
Beschikbaar vanaf eind september 2013 
Volledige info & specificaties op nikon.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten