15 mei 2011

THE WALL - TOUR 2010 - 2011

THE WALL - TOUR 2010 - 2011

DAVID GILMOUR ÉN NICK MASON BIJ 
THE WALL 
OP 12 MEI

davidgilmour_2
David Gilmour on top of the Wall !!
Donderdag 12 mei 2011 was David Gilmour te gast bij het concert van Roger Waters in de Londense O2 Arena. Naast David zat ook Nick Mason in de zaal. David trad samen met Roger op tijdens het nummer Comfortably Numb. Gilmour nam daarbij de plaats boven op The Wall in welke normaal gesproken door Dave Kilminster ingenomen wordt.
David Gilmour had rond 20.00 uur zijn gastoptreden al aangekondigd op zijnweblog. Hierop schrijft hij verder dat de opnamen van zijn optreden niet gebruikt zullen worden voor de DVD 'The Wall' maar dat de opnamen gebruikt worden om op diverse websites te plaatsen. Binnenkort kunnen we dus het nummer Comfortably Numb van Gilmour én Waters verwachten op onder meer de geheel vernieuwde Pink Floyd website !!
Anderen teleur stellen.............
David Gilmour geeft daarnaast aan dat zijn optreden éénmalig is en dat het hem spijt dat hij vele anderen teleur moet stellen die gehoopt hadden, dat hij op een andere avond in de O2 Arena, zou optreden.Naast Comfortably Numb speelde David op zijn mandoline ook mee met het laatste nummer: Ouside the Wall. Hierbij stond ook Nick Mason op het podium welke de tamboerijn speelde. Zie onderstaande foto !!
david_nick_roger
Nick Mason - Roger Waters - David Gilmour


De BBC heeft een item geweid aan het bijzondere optreden met onder meer zogenaamde pro-shot beelden. Het BBC item is via deze link te bekijken (na de korte reclameboodschap).


Via de officiële websites van Roger Waters - David Gilmour en Pink Floyd zijn inmiddels in HD kwaliteit de pro-shot opnamen te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten