16 februari 2012

Nikon wint in 2011 prestigieuze red dot design awardsNikon D7000

 
Nikon D7000
De Nikon D7000 is een digitale SLR-camera van DX-formaat uit het middensegment. Dit toestel combineert geavanceerde beeldtechnologieën met een verrassend draagbare body en markeert een nieuw tijdperk op het gebied van creatieve flexibiliteit. Het toestel is stevig genoeg om overal mee naartoe te nemen, krachtig genoeg om elke situatie aan te kunnen en biedt een reeks geavanceerde functies voor fotografen die hun vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. De camera is uitgerust met een nieuwe CMOS-sensor van DX-formaat, het nieuwe EXPEED 2-beeldverwerkingssysteem, een RGB-meetsensor van 2.016 pixels, een AF-systeem dat gebruikmaakt van 39 scherpstelpunten en de functie D-Movie, die het maken van HD-opnamen ondersteunt.
 

Nikon D7000

 
Nikon P7000
De Nikon P7000 is het topmodel van de COOLPIX-serie. Het toestel is bij uitstek geschikt voor fotografen die de volledige controle willen hebben, heeft het uiterlijk van een klassieker, draagt als een compactcamera en werkt als een SLR. Het toestel biedt 10,1 miljoen effectieve pixels, is uitgerust met een NIKKOR-objectief met 7,1× optische zoom dat een breed scala van brandpuntafstanden afdekt, te beginnen bij de groothoek 28 mm (equivalent aan 35 mm [135] formaat), en maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de grote 1/1,7-inch, RGB CCD-beeldsensor en het nieuwe EXPEED 2-beeldverwerkingssysteem. Met functies die geavanceerde beeldbewerking ondersteunen, zoals zoomgeheugen en weergave van informatie over het kleurniveau, alsmede een aantal uiterst gevoelige opnamefuncties, is de COOLPIX P7000 het optimale foto-instrument in een breed scala van situaties.   
 

COOLPIX S1100pj

 
COOLPIX S1100pj
De COOLPIX S1100pj is een innovatieve 14-megapixel camera met ingebouwde projector, zodat je gemakkelijk je foto's aan anderen kunt laten zien. Een reeks van handige automatische functies maakt het gemakkelijk om fantastische foto's en video's vast te leggen, die je met de ingebouwde projector op schitterende wijze kunt presenteren – rechtstreeks vanuit de camera of via een aangesloten computer. De helderheid van de projector is ten opzichte van zijn voorganger, de S1000pj, met 40% vergroot. Het grote, duidelijke touchscreen maakt bedienen van de camera buitengewoon intuïtief. Het uiterst nauwkeurige NIKKOR-objectief, de resolutie van 14,1 megapixels en vijf technologieën tegen onscherpte leveren samen scherpe, gedetailleerde beelden op, die er fantastisch uitzien als je ze projecteert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten