26 juni 2014

I AM THE NEW NIKON D810


Nikon introduceert vandaag de D810, de nieuwe uitblinker in hoge resolutie die overal raad mee weet. Van fijne structuren tot snelle bewegingen, deze opvallend veelzijdige camera met 36,3 megapixels overtreft alle verwachtingen.
De compleet nieuw ontworpen D810 streeft zijn voorganger voorbij met een ongekende beeldkwaliteit,snelle prestaties en flexibele Full HD-video en zet daarmee een nieuwe maatstaf voor hogeresolutieopnamen.
De gloednieuwe FX-formaat sensor, het bijzonder grote ISO-bereik en de EXPEED 4-beeldverwerkingsprocessor geven een ongekende scherpte, rijke kleuren en minder ruis over het gehele gevoeligheidsbereik.
Uitblinker in hoge resolutie
De D810 tilt creatieve vrijheid naar nieuwe hoogten en biedt fantastische nieuwe mogelijkheden voor hogeresolutiefotografie.
De gloednieuwe FX-formaat sensor bevat maar liefst36,3 megapixels, toonaangevend in zijn klasse, en is ontworpen zonder laagdoorlaatfilter, waardoor prachtige details in zowel foto- als filmbeelden kunnen worden gereproduceerd.
Het zeer grote ISO-bereik van de D810 is een primeur voor D-SLR-camera's en start bij ISO 64 voor scherpere beelden met meer details in opnamen bij helder licht en loopt door tot ISO 12.800.
Betrouwbaarheid op hoge snelheid
De D810 is gebouwd om uit te blinken onder alle omstandigheden en de krachtige, snelle functies zorgen voor een buitengewone veelzijdigheid, waardoor zelfs vliegensvlugge en onvoorspelbare onderwerpen prachtig kunnen worden vastgelegd.
De hogere continu-opnamesnelheden en het topklasse Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeemmaken nauwkeurige en compromisloze beelden van volledige resolutie mogelijk met 5 bps. De camera kan beelden van 15,3 MP met tot 7 bps maken in de DX-uitsnede.
Een nieuw sluiter-/spiegelmechanisme vermindert trillingen en geeft een stabiel zoekerbeeld met een minimale black-out tijdens snelle opnamen.
Total Digital Imaging System
Het uitstekende beeldpotentieel van de Nikon D810 komt nog beter tot zijn recht in combinatie met Nikon's Total Imaging System.
Voor een camera met zoveel megapixels is het van vitaal belang om optiek van het hoogste kaliber te gebruiken en Nikon's assortiment NIKKOR-objectieven haalt met gemak alles uit de 36,3 megapixels van de D810.
De D810 is ook volledig compatibel met het toonaangevende Nikon Creatief Verlichtingssysteem en werkt samen met een reeks veelzijdige Speedlight-flitsers voor creative flitsfotografie, waarbij de flitser op of naast de camera kan worden gebruikt.
Adviesprijs: 3299€ incl. BTW
Beschikbare kleuren: zwart
Beschikbaar vanaf 17 juli 2014 
Enkel verkrijgbaar bij Premium Specialist & Pro dealers (dealer locator op nikon.be)
Volledige info & specificaties op nikon.be
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten