5 oktober 2011

Seneye Home (de aquariumbewaker)7 REDENEN WAAROM U ZULT GENIETEN VAN UW SENEYE, EN HOE HET UW VISSEN KAN BESCHERMEN!

Een filter dat stopt met werken, een verwarmingselement die ermee stopt, het aquarium dat lekt of stervende koralen of planten doordat uw verlichting kapot is. Kent u deze verschijnselen? Seneye controleert uw aquarium om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent als er iets mis is.

1 - gemakkelijk in gebruik

Iedereen weet dat het testen van uw water met de traditionele testkoffers tijdrovend is, maar we weten dat het gedaan moet worden om te controleren en ervoor te zorgen dat de vissen gezond blijven. Seneye neemt het u uit handen, plaats de Seneye in uw aquarium en sluit hem aan op uw computer, meer hoeft u niet te doen.

2 - Betrouwbaar en nauwkeurig

Seneye's Forcast Engine analyseert en interpreteert de gegevens van de sensoren en verwerkt deze tot zeer waardevolle informatie die zeer nuttig is voor ons. Deze resultaten dient als basis voor voorspellingen, waarschuwingen en adviezen, die u kunt raadplegen via uw PC, iPhone, iPad of Android smartphones.

3 - Continue monitoring

U hangt de Seneye in het water, en het apparaat doet de rest. De resultaten van de tests worden direct verzonden naar de "cloud", waar de gegevens verwerkt en geanalyseerd worden door het unieke systeem.

4 - Handige waarschuwingen

Waar u ook bent, Seneye houdt uw aquarium continu in de gaten. De lampjes op het apparaat laten de status zien, maar wat als u niet thuis of op vakantie bent? U houdt uw aquarium in de gaten via de speciale website of een applicatie op uw smartphone.

5 - Vroegtijdige waarschuwingen

Seneye biedt 's wereld meest geavanceerde systeem voor vroegtijdige waarschuwingen voor levensbepalende parameters. U wordt vroegtijdig gewaarschuwd, zodat u alle tijd heeft om in te grijpen, voordat uw kostbare vissen het niet overleven. Seneye is in staat om veranderingen te voorspellen door het analyseren van de snelheid van de veranderingen, zodat u tijdig geinformeerd kunt worden.

6 - Duidelijke en nuttige informatie

Uw pH is 8.1... Is dat goed of slecht? Het hangt af van het soort aquarium, voor zeewateraquariums is een pH van 8.1 goed, maar voor tropische aquariums is het vrij hoog. U krijgt niet alleen de waterwaarden te zien, maar ook nuttige informatie die iedereen kan begrijpen.

7 - Corrigerend advies

De waarden zijn te hoog, maar wat kan ik doen? Seneye vertelt u niet alleen dat uw ammoniak of temperatuur te hoog of te laag is, maar geeft u nuttige informatie hoe u het probleem kunt verhelpen. In sommige gevallen kan dit zo eenvoudig zijn als een waterverversing, maar het is altijd eerlijk advies. Precies wat u nodig heeft om te kunnen genieten van uw hobby.

vrije ammoniak (NH3) * (0 - 0,500ppm)
pH * (6,5 - 9,0)
lichthoeveelheid
temperatuur (0C - 40C)
waterniveau
LUX (lx) (0 - 150.000)
photosynthetic active radiation (PAR) (0 - 2.000)
Kelvin (K) ( 2.000K - 20.000K)
* de verbruikbare slide (elk slide gaat een maand mee) voorzien met de seneye+ is noodzakelijk. Seneye heeft voor speciale verbruikbare slides gekozen om de nood voor calibratie te elimineren. 


Seneye +
vervangingsonderdeel slide (direct tot uw huis verzonden)
e-mail-alarmen
sms-alarmen
automatische grafische voorstelling online
geïndividualiseerde raad & op basis van een databank
indien gewenst is het ook mogelijk om andere metingen in te voeren en grafieken bekijken
gemakkelijker en goedkoper dan de bekende testsets en u krijgt zoveel meer.
inbegrepen 1 een maand gratis seneye+
Prijs: 6 euro per maand (deze service wordt direct door seneye zelf geregeld)

Korte uitleg van aansluiting
seneye apparaat heeft enkel een intern batterij voor de klok. De unit dient van een voeding te worden voorzien. Dit kan een computer zijn of de optionele USB voeding. 
Aangezien niet iedereen een computer vlakbij de aquarium heeft en natuurlijk niet altijd aan, het is handig om op de USB voeding aan te sluiten en af en toe op een computer aansluiten voor het exporteren van data. Ook als de lichtjes rood gaan branden (lees kritisch probleem in het aquarium) dan op computer aansluiten en de waarden aflezen. Dus zonder een computer maar met een USB voeding slaat de unit de waardes op totdat deze op de computer wordt aangesloten waarna ze geëxporteerd worden)

Seneye is ook bezig om een voeding/internet/computer eenheid te ontwikkelen waardoor aansluiting op de PC niet nodig zou zijn.
Richtprijzen:
Seneye Home - € 80.95
Basisversie met temperatuur, NH3, pH, licht en waterlevel monitoring.

Seneye Pond - € 115.95
Vijverversie met temperatuur, NH3, pH, licht en waterlevel monitoring, met drijver.

Seneye Reef - € 129.95
Zeeversie met temperatuur, NH3, pH, PAR, Lux, Kelvin en waterlevel monitoring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten