24 januari 2014

ADA Aquasky LED-verlichting beschikbaar voor pre-order in UK


Waarschijnlijk de mooiste zoetwater verlichting is beschikbaar, het Japanse bedrijf Aqua Ontwerp Amano stelt niet teleur toen zij hun eerste LED verlichting voor hun kleinere beplante aquaria ontwierp.   Met dat gladde, minimalistische, doorzichtige acryl lichaam en ultra slanke profiel zijn ze allebei nu compleet en actualiseren ze het bestaande ADA aquarium systemen. Ze kunnen nu vooraf worden besteld uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland via ADA distributeur : The Green Machine, in Wrexham, voor  levering rond Pasen 2014.
Vijf modellen zullen in eerste instantie beschikbaar zijn;. De 301, 361, 451, 601 en 602, die gericht zijn op het verlichten van ADA aquaria van 30-60cm in de lengte Alle gebruik van hoge helderheid LED's met op maat gemaakte behuizing en openingen om warmte te verminderen. Ze hebben geen ventilatoren, dus geen lawaai, en omvatten geen fancy gadgets, waardoor esthetiek en de groei van planten toch de twee belangrijkste zaken zijn.

Prijzen variëren van £ 145 voor de 301 tot £ 429 voor de 602. De 602 bevat twee LED-behuizingen voor extra lichtopbrengst indien nodig. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten