25 december 2009

Fotojokken is als dopinggebruik

Foto van John F. Kennedy is nep
ma 28/12/2009 - 15:51 De foto waarop John F. Kennedy op een jacht te zien is met blote vrouwen is nep. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ.com. Het gaat om een foto uit een Playboyshoot in 1967 en niet om een authentieke foto van JFK uit 1956.
In 1956 was JFK al getrouwd met Jacqueline Bouvier. Mocht het om een authentieke foto gaan, dan zou die bevestigen dat Kennedy buiten zijn huwelijk om andere vrouwen zag. Maar de foto blijkt nu nep te zijn.
De redactie van TMZ.com ontdekte na een mail dat de foto in 1967 in Playboy verscheen in kleur. John F. Kennedy werd vermoord in 1963.


In dit eerste beeld, een van een serie over de N. Y. Times site, een man met een groene pet (rechts) wordt gezien gebarend op het puin.

In de tweede foto ziet u dezelfde man aan de onderkant rechts, met dezelfde pet.

En in deze laatste foto, is dezelfde man gezien - gemakkelijk herkenbaar door zijn stammen, zijn pet onder zijn arm en zijn opvallende neus - schijnbaar doen alsof hij dood is, en als iemand anders probeert te zijn "gestorven kameraad op te heffen. De burgemeester van Tyrus heefd verklaard dat in de ergst getroffen gebieden, lichamen nog werden begraven onder het puin, en hij een beroep deed op de Israëli's om aan de overheid de tijd te geven om ze te fotograferen. (Foto Tyler Hicks The New York Times). "De implicatie is onmiskenbaar dat de foto afgebeeld de titel was - een" lichaam nog begraven onder het puin" te beschrijven. Met andere woorden, de man wordt nu verondersteld dood te zijn.


Inname van de Rijksdag groot beeldbedrog

Fotojokken is als dopinggebruik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten