7 december 2009

ISLE of MAN 2010

ISLE of MANREIS
Isle of Man niet zomaar een eiland
Dat een eiland zoals het Isle of Man bestaat is een van de wonderen van de wereld. Niet alleen is de belangrijkste doorgaande weg op het eiland tevens het circuit, de passie voor het straatracen wordt over het hele eiland gevierd en dat is een belevenis die je niet wilt missen.
Prachtig mooi eiland
Het is natuurlijk ontzettend leuk om met je eigen motor hetzelfde rondje (60km) te rijden als de coureurs, maar buiten het circuit heeft het Isle of Man nog veel meer te bieden. In "de Mountains" waan je je in de Schotse Hooglanden, er is een spannende rotsenkust en er zijn tal van glenns en mooie stuurweggetjes.Maar of je daar allemaal aan toe komt is nog maar de vraag, want er worden iedere dag tal van activiteiten, happenings en shows georganiseerd.

11 dagen van 3 - 13 Juni 2010

pp/vanaf € 820,-*duo/vanaf € 520,-

**onder voorbehoudvan mogelijke brandstoftoeslagen

Het gaat loeihard
Wel eens geprobeerd 60 km in 18 minuten te rijden? Op een lege snelweg is het mogelijk, met een snelheid van net iets boven de 200km per uur.
Het circuit op Man is alles behalve een snelweg. De weg is relatief smal met bomen, muurtjes, hekken, bushokjes, paaltjes, huizen, bruggen, witte strepen etc... En strobalen.
Nieuwe ronde records
In 2002 reed David Jefferies de Fomula1-TT een ronde met een gemiddelde snelheid van 204,81 km/u. Dit record werd in 2004 door John McGuinness (tevens op Yam R1) met een gemiddelde snelheid van 205,31km/u verbeterd. Hij reed de 61km in 17m43,8sec!

ISLE of MANREIS/RACE/ETC.PROGRAMMA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten