10 juni 2010

Hoe controleer ik de firmwareversie van mijn digitale spiegelreflexcamera?
Alle digitale spiegelreflexcamera's van Nikon (behalve de D100 en de D1-serie, zie hieronder) beschikken over een menuoptie waarmee de firmwareversie van de camera kan worden weergegeven. Het setup-menu van de camera bevat een optie (aangeduid met een moersleutel) die de firmwareversies van de camera weergeeft. . D1, D1X, D1H en D100

Als het setup-menu van de camera de optie 'Menu Pers. Inst./Setup' bevat, moet deze worden ingesteld op 'Volledig', zodat de firmwareoptie wordt weegegeven. klik hier voor meer informatie.
Firmware-updates worden op deze site beschikbaar gesteld om te downloaden zodra ze beschikbaar zijn.

Bij deze camera's wordt de firmwareversie van de camera weergegeven in de beeldgegevens, die kunnen worden bekeken op de LCD-monitor van de camera. In de onderstaande afbeelding ziet u de LCD-monitor van een D100. Nadat u een foto hebt gemaakt en deze bekijkt op de LCD-monitor, duwt u de multi-selector tweemaal naar rechts op de D1/D1X/D1H (driemaal op de D100), waarna de onderstaande beeldgegevens worden weergegeven. Firmware-updates voor deze camera's kunnen alleen worden uitgevoerd door een bevoegd Nikon-servicecentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten