19 augustus 2010

Eclipse - The Pink Floyd Story

Eclipse, een Canadese muziekgroep die de beste nummers van de legendarische groep PINK FLOYD interpreteert. Met een superproductie en een mise en scène van het niveau van PINK FLOYD, presenteert Eclipse « The Pink Floyd Story », de grootste successen van de groep en de volledige album Dark Side of the Moon. Dit album zorgde voor de start van hun internationale carrière en wordt tot op heden beschouwd als de meest verkochte album van de wereld (voglens de Guiness Book of World Records).

Eclipse zal de verschillende muziekstukken in chronologische volgorde voorstellen, volgens de verschijningsdata van de albums doorheen de tijd dat met een kleur uit de 70’s zonder bepaalde elementen uit de ‘80’ & ‘90’s te vergeten.
Met 5 muzikanten en 3 koristen in een ongelooflijk decor met een gigantisch scherm op de achterkant, lasershows, lightshows….zal niets aan de toeval achtergelaten worden voor deze indrukwekkende show.

Ten slotte zal ook een multimedia serie die de belangrijkste elementen uit de carrière van Pink Floyd traceert voorgesteld worden tijdens de volledige duur van de show. Om het Pink Floyd effect zo levendig mogelijk te maken, heeft de productie beslist om bepaalde instrumenten aan te kopen, een legendarische B3 HAMMOND 1959, Fender guitaren, een analoge sound console MIDAS PRO 40 1982 die de originele groep Pink Floyd in de jaren ’80 gebruikte. En ook een groene Laser met een kracht van 45 watt die gebruikt werd tijdens hun laatste tour in 1995. Alle elementen zijn verenigd om de best mogelijke reproductie te houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten