9 mei 2012

Save the date: mis geen enkel hoogtepunt van de olfantenverhuizing!


Kaimook verhuistBinnenkort ruilt de vijfkoppige olifantenkudde de Egyptische tempel van ZOO Antwerpen in voor een vijfsterrentempel in Planckendael. Daar nemen ze hun intrek in een olifantenparadijs van 12.000 m², met plaats voor 15 dieren.

Omcirkel deze data alvast met fluostift in je agenda!

Eerste week van juni: Hussein naar Planckendael
Aankomst in Planckendael van onze nieuwe stier Hussein uit de Zoo van Hamburg. Hij kan zich in Planckendael alvast verheugen op de komst van zijn harem. De exacte datum van zijn aankomst communiceren we binnenkort op onze speciale website Kaimookverhuist.be.
 
18 juni: Kai-Mook, May Tagu, Phyo Phyo, Yu Yu Yin en Dumbo naar Planckendael
Vertrek van de koeien uit ZOO Antwerpen. Van de dieren zelf zal die dag niet veel te zien zijn, maar je kan de verhuis op de voet volgen via Facebook en Twitter.
 
29 juni: De olifantentempel opent de deuren!
De dieren zelf krijgen 10 dagen de tijd om te wennen aan hun nieuwe luxe resort. Op 29 juni volgt dan de grote opening van de olifantentempel voor het publiek! We verwachten jullie allemaal om het nieuwe verblijf te ontdekken…
 
Voor het einde van de zomer: 2 jonge stieren naar de ZOO
Aankomst van 2 nieuwe, jonge stieren in ZOO Antwerpen. Dat geeft ons de tijd om de Egyptische tempel aan te passen en op te knappen.

Kaimook verhuist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten