5 maart 2013

De COOLPIX A — De compactcamera van de professional

De COOLPIX A — De compactcamera van de professional
De 16,2-megapixel COOLPIX A is de kleinste camera ter wereld die is uitgerust met een sensor in DX-formaat en kan veeleisende opnamesituaties moeiteloos aan. Dat maakt hem ideaal voor iedereen die van fotograferen houdt. Om de resolutie zo hoog mogelijk te maken en de definitie van het gehele beeld zo groot mogelijk te maken, wordt in de A een sensor zonder laagdoorlaatfilter toegepast. Dat resulteert in een optisch systeem dat de mogelijkheden van het high-definition NIKKOR-objectief en de hoge resolutie van de sensor in DX-formaat optimaal benut.
Tijdens het maken van foto's bij weinig licht of het registreren van snel bewegende onderwerpen zorgt de hoge ISO-lichtgevoeligheid (100-6400, uit te breiden tot 25.600) voor beelden met een grote detailrijkdom en een zeer laag ruisniveau.
Wat de lichtomstandigheden waarin je werkt ook zijn, de geavanceerde lenstechnologie van Nikon staat garant voor zeer precieze beelden met een scherpe resolutie en een hoog contrast. Het 18,5 mm f/2,8 NIKKOR-groothoekobjectief met vaste brandpuntsafstand (28 mm kleinbeeldequivalent) zorgt voor een uitzonderlijk goede definitie over het hele diafragmabereik en alle optische aberraties (bijvoorbeeld sferische aberratie of coma) worden geminimaliseerd zonder gebruik te maken van digitale correctie.
Adviesprijs: € 999
Kleuren: zwart en zilver
Start verkoop: april 2013
Meer info op nikon.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten