8 oktober 2013

De kracht van full-frame "De nieuwe Nikon D610"


Deze D-SLR met 24,3 megapixels vormt een interessante optie voor fotografen die een stap verder willen gaan met hun foto's, en biedt enthousiaste fotografen de mogelijkheid hun vaardigheden te verbeteren, hun visie te ontwikkelen en hun stijl te bepalen dankzij de full-frame beeldkwaliteit die alleen het FX-formaat kan bieden.
Full-frame, veel detail, volledige vrijheid: de FX-formaat beeldsensor met 24,3 megapixels legt elk detail vast met een levensechte scherpte, waarbij de snelheid van continu-opnamen is verhoogd tot 6 beelden per seconde.
Voor situaties waarin stilte van doorslaggevend belang is, vermindert Nikon's nieuwe stand voor serieopnamen "Stil ontspannen" (QC) het geluidsvolume van het spiegelmechanisme.


De kracht van full-frame
Snelle respons: Het opstarten duurt circa 0,13 seconde* en de ontspanvertraging is teruggebracht tot slechts circa 0,052 seconde*, waarbij continu-opnamen van circa 6 bps in FX- en DX-formaat mogelijk zijn.
Zeer nauwkeurige en duurzame sluiter: De sluiter heeft een bereik van 1/4.000 tot 30 sec. en is voorzien van een intelligente sluitermonitor met zelfdiagnose en een aansturingsmechanisme dat speciaal is ontworpen om het energieverbruik te verminderen als de sluiter tijdens het filmen gedurende langere tijd is geopend.
Nauwkeurige lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met circa 921.000 beeldpunten, grote kijkhoek en automatische aanpassing van de monitorhelderheid
* Op basis van CIPA-normen.
Adviesprijs Nikon D610: vanaf 1899€ incl. BTW
Beschikbare kleur: zwart
Beschikbaar vanaf 18 oktober 2013 
Volledige info & specificaties op nikon.be
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten