10 april 2010

BMW verzorgt de oudjes

BMW Classic Center nu open voor het publiek

BMW heeft, zoals wel meer merken, z'n eigen Classic Center. Dat waakt in de eerste plaats over de veelal zeer kostbare oldtimers die het merk in z'n bezit heeft. En als de fabriek zich laat verleiden tot een uitje met dat exclusieve erfgoed, dan zorgt de divisie voor de preparatie en de ondersteuning.
Maar BMW schat dat ongeveer 70.000 motorfietsen van het merk in particuliere handen zijn. En wie er één bezit, kan voortaan ook terecht in het Classic Center.
BMW zal onder meer restauratieservices aanbieden en zeldzame onderdelen op bestelling namaken. Allemaal volgens de originele specificaties uiteraard, al ligt de nadruk op de na-oorlogse exemplaren. Je kan er ook terecht voor een echtheidscertificaat voor je oudje van BMW. Of zelfs voor de verkoop.

The House of the Motorcycle uses a large number of exhibits to describe how BMW motorcycle manufacture developed at the production sites in Munich (1923-1969) and Berlin-Spandau (1969 - today). Highlights from more than 80 years of motorcycle production (series motorcycles) are presented here.

Visitors are also introduced to the most important innovations in motorcycle construction from the 1920s to today.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten