12 november 2009

Waarom stopt u met de verkoop van Windows XP?

We waarderen het zeer dat u zo gesteld bent op Windows XP. We hebben uw bewondering gezien op onze website, in e-mailberichten en via onafhankelijke verzoeken online. Onze technici werken er hard aan om innovatieve software te maken waarmee onze klanten verderkomen. Wij doen dit graag voor u.
De levensduur van elk Microsoft-product wordt zorgvuldig gepland, van de introductie tot het uit productie nemen. Windows XP vormt hierop geen uitzondering. We doen dit om ervoor te zorgen dat u altijd alles uit uw computer kunt halen wat erin zit. Ook willen we erop wijzen dat we niet zomaar de stekker uit Windows XP trekken. Hoewel Windows XP niet langer in winkels zal worden verkocht, zullen Microsoft en zijn partners nog maanden, zelfs jaren doorgaan met het bieden van technische ondersteuning voor Windows XP. Microsoft wil Windows XP zelfs blijven ondersteunen tot april 2014.
We zijn trots op Windows XP, een product waaraan honderden miljoenen mensen in de afgelopen acht jaar veel plezier hebben beleefd. Maar de technologie staat niet stil. En dat kunnen wij ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten