6 januari 2012

De Nikon D4


Brussel, 6 januari 2012
Vandaag maakte Nikon de introductie van de D4 bekend, het nieuwe digitale spiegelreflex topmodel voor fotografen die het beste van het beste op fotogebied nodig hebben.
Met deze grensverleggende professionele FX-camera wordt elk fotomoment gerealiseerd en profiteert de fotograaf van een ongekend hoge beeldkwaliteit, snelheid en precisie voor zowel fotografie als video.
De D4 is voorzien van een 16,2-megapixel FX-sensor, fenomenaal hoge ISO's en Nikon’s krachtige EXPEED 3-processor. Hiermee biedt de camera compromisloze prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid in extreme lichtomstandigheden en omgevingen.
"Met de Nikon D4 introduceren we het ultieme in de fotografie", aldus Dirk Jasper, Product Manager voor Professional Products bij Nikon Europe. "Als je als fotograaf met belangrijke opdrachten bezig bent, dan heb je een camera nodig die je nooit in de steek laat – en dat is de Nikon D4. Hij is gebouwd om grenzen te verleggen – net zoals de fotografen die hem gaan gebruiken ook elke dag weer grensverleggend bezig zijn."

Richtprijs: € 5.929,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten