20 januari 2012

Foto's maken en archiveren tegelijk

Foto's maken en archiveren tegelijk met SanDisk Eye-Fi Wireless geheugenkaarten
Foto's maken en archiveren tegelijk met 
SanDisk Eye-Fi Wireless geheugenkaarten

Ook altijd zo veel geheugenkaarten op zak, die u op één of andere manier altijd kwijtraakt? Of laat u uw foto's ook altijd zo lang op een kaart staan voordat u ze op uw PC heeft gearchiveerd? Dan heeft SanDisk de perfecte oplossing voor u: deSanDisk Eye-Fi Wireless geheugenkaarten!
Deze kaarten kunnen verbinding maken met een bestaand WiFi netwerk, waardoor het mogelijk is om foto's en video's direct naar een extern apparaat te sturen. Hiermee kunt u dus volledig automatisch uw foto's archiveren op uw PC, laptop of ander draadloos apparaat!
De werking van de Eye-Fi geheugenkaart is vrij simpel. Wanneer u de kaart voor het eerst gebruikt, geeft u op hoe de kaart ingezet wordt. Daarna kunt u aangeven waar de bestanden moeten worden opgeslagen en kunt u kiezen naar welke weblogs en community sites uw foto's gestuurd kunnen worden. Zodra dit klaar is, bent u klaar om uw Eye-Fi kaart te gebruiken!
Doordat de kaart automatisch uw foto's en video's doorstuurt, heeft u in feite oneindig veel ruimte op uw geheugenkaart. Daarbij komt dat de kaart in de meeste bestaande camera's past, dus u hoeft niet bang te zijn dat u een nieuwe camera moet kopen.
Al met al een accessoire die niet mag ontbreken in uw verzameling! Bij Foto Konijnenberg zijn de SanDisk Eye-Fi geheugenkaarten te bestellen in 2 types; de 4GB en de 8GB versie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten