28 december 2008

Geachte Heer Vleminckx Swa,


Geachte Heer Vleminckx Swa,

Aan het eind van dit jaar zorgt Nikon voor een nieuwe verrassing en brengt enkele dagen vóór de feesten een nieuwe professionele digitale reflexcamera op de markt: D3X ligt vanaf eind december 2008 in de winkel!
Tot groot geluk van de meest veeleisende fotografen zoals uzelf!
Bent u altijd weer op zoek naar het ideaal op fotografie gebied? Dan is dit het toestel waar alle fotografen op hebben gewacht:de D3X! Nikon opent nieuwe deuren met dit buitengewone, kwalitatief hoogstaande toestel. Door de zeer hoge resolutie gaat het ongetwijfeld een stapje verder op het vlak van reclame-, mode- en beeldbankfotografie.Hebt u meer gegevens nodig om u te laten overtuigen?

De lijst is lang. Als we de professionele fotograaf het water in de mond willen doen komen, dan hoeven we alleen maar te vermelden dat de CMOS-sensor 24,5 miljoen pixels heeft met een ongeëvenaard hoog aantal beelden per seconde. Er is een LiveView-functie, de beeldverwerkingstechnologie is ultramodern en de bediening is buitengewoon intuïtief. Het omhulsel in magnesium is spatwater- en stofdicht.We kunnen er nog zoveel meer over zeggen. U vindt een uitgebreide lijst met technische, esthetische en ergonomische functies van de D3X op de website van Nikon .

Iedere professioneel werkende fotograaf zou er zeker een moeten hebben!
Wij wensen u alvast een heel prettig jaareinde 2008 toe samen met dit volstrekt buitengewone toestel,

Met vriendelijke groet,Het Nikon BeLux team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten