21 juni 2009

Gisteq PhotoTrackr Light DPL700




Gisteq PhotoTrackr Light DPL700


Vanaf nu is het mogelijk om de exacte plaats inzichtelijk te maken van foto's die u tijdens uw afgelegde reis of trip heeft genomen met uw digitale fotocamera. De 'GPS Photo Locator' (DPL700) maakt gebruik van de laatste Afbeelding en 'Geo-Mapping' technologie. Hetgeen u in staat stelt om uw reis digitaal op te nemen om deze achteraf op uw PC te bekijken (Routeplayback). In een oogopslag ziet u exact waar u bent geweest alsmede locaties van waar en wanneer u een foto hebt genomen.
Uniek is voorts de mogelijkheid om uw foto's te uploaden naar Flickr online. Dit is een leuke en eenvoudige manier om uw reis ervaringen te delen met vrienden en familie. Flickr is geheel gratis en zonder enige abonnementskosten te gebruiken.
Deze 'GPS Photo Locator' is een nieuwe dimensie in het herbeleven van uw vakantie, reis of afgelegde trip. En de ultieme tool voor eenvoudig Foto beheer.
Hoe het werkt:
- Gebruik de meegeleverde software om uw Digitale Camera te synchroniseren met de interne klok van de DPL700 (slechts 1 keer nodig)
- Neem de DPL700 met u mee en fotografeer naar hartelust met uw Digitale Camera
- Importeer de genomen foto's en de GPS log data naar de meegeleverde software
- Deel uw foto's met uw vrienden en familie middels de meegeleverde software. Dit kan ook online met Flickr.
Richtprijs: € 68,63 - € 80,33

Geen opmerkingen:

Een reactie posten