20 juni 2009

gratis Windows tools

gratis Windows tools
muziek: Songbird
Windows - freewareHeb je geen iPhone of iTunes, dan maak je beter gebruik van Songbird, een open source project afkomstig uit de stal van de Mozilla mensen. Het is heel handig: verwijs het naar een webpagina vol muziek, en alle bestanden gewoon afspelen alsof het een speellijstje geldt
.
http://songbirdnest.com/
http://getsongbird.com/download/

utilities: ImgBurn
Dit progje doet zo ongeveer alles wat je wil doen met een CD, DVD, Blu-Ray of HD-DVD dsk, en de imago bestanden om ze te branden. Je gebruikt best deze software in plaats van de software die je meegeleverd kreeg toen je de computer aankocht.

http://www.imgburn.com/
http://www.imgburn.com/index.php?act=download

foto & video: VLC
VLC is er voornamelijk om muziek af te spelen, maar deze tool is ook uitstekend te gebruiken om video in allerlei formaten te bekijken. De software is erg licht in footprint, en je krijgt zelfs een show album van al je tracks.
http://videolan.org/vlc
http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

Facebook toolbar
Windows XP/Vista, Firefox 2+, 159,91 k - freeware
Ben jij een van de vele duizenden gebruikers van Facebook die voortdurend werken aan hun profiel en hun account, dan is dit de add-on voor jou: je krijgt met één klik toegang tot je Facebook, terwijl je aan het surfen bent.
http://download.cnet.com/Facebook-Toolbar/3000-11745_4-10745 ...

Tulox - gratis woordenboek
Windows all - 3,9 MB - freewareMet deze gratis software kan je woorden omzetten van Duits naar Engels en omgekeerd; je krijgt ook bijkomende informatie over het woord, zoals het geslacht, en gebruik in zinnen. Van dezelfde makers is er ook een woordenboek Duits-Frans verkrijgbaar.
http://www.chip.de/downloads/tulox-Freeware-Woerterbuch-Engl ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten