8 juni 2009

Kikker die constant van kleur verandert is God in India

Een kikker die constant van kleur verandert, wordt in India aanbeden als een god. Honderden gelovigen trekken dagelijks naar het huis van eigenaar Reji Kumar in Kerala om te bidden en mirakels af te dwingen.
Reji ontdekte de kikker terwijl hij de planten water aan het geven was. Groot was zijn verbazing toen het witte beest geel werd en zelfs grijs uitsloeg nog voor hij ermee thuis geraakt was. "'s Nachts zag die kikker donkergeel, waardoor zijn inwendige organen zowaar zichtbaar werden. Echt een mirakel dat dat dier zich in zoveel verschillende gedaantes kan presenteren.
" Toch verloopt niet alles naar wens. "Wat ik hem ook geef qua eten, hij speelt niets binnen. Ik ben radeloos op dat vlak."Een van de bekendste zoölogen van het land zal de 'regenboogkikker' nu aan een verdere studie onderwerpen. "Kikkers veranderen soms van kleur om mogelijke aanvallers af te schrikken", aldus professor Oommen V. Oommen. "Dit exemplaar wijzigt echter zo vaak dat er wel iets speciaals mee aan de hand moet zijn."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten