4 juni 2009

Nikon D5000



Beste Swa,
Je wilt meer dan een compactcamera, maar niet meteen een professioneel fototoestel? Dan is de gloednieuwe Nikon D5000 de perfecte camera voor jou: betaalbaar, gebruiksvriendelijk en met heel wat mogelijkheden van een professioneel toestel
De camera waarmee je ook kan filmen
Zo beschikt de D5000 over de functie D-movie. Ideaal om creatieve films mee op te nemen en af te spelen op de nieuwste tv-toestellen. En met liefst 19 onderwerpstanden hoef je niet meteen alle finesses van digitale fotografie te beheersen. Draai de knop naar "scene", kies de geschikte onderwerpstand en de camera doet de rest.
Kom verrassend uit de hoek
Maar waarmee de D5000 zich helemaal onderscheidt van andere toestellen, is het unieke kantelbare LCD-scherm. Hoog boven een publiek uit of laag bij de grond, met de flexibele monitor staat je camera altijd in de juiste stand. Je kan het scherm zelfs helemaal omdraaien om perfect gekadreerde zelfportretten te maken.
Ongekend fotografieplezier
Heb je na een tijdje je fotografische kennis verfijnd, dan biedt de D5000 je tal van mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan. Het snelle EXPEED-beeldverwerkingssysteem, de hoogwaardige sluiter en de ultragevoelige beeldsensor bieden je ongekend fotografieplezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten