17 juni 2009

Kimberlize jezelf!




Hoe zou uw gezicht eruitzien met 56 getatoeëerde sterren? Probeer het zelf uit met de Kimberlizer.
"Kimberley heeft zelfmoordneigingen"
Flauw gevallen
Het 'sterrenmeisje' vertelde in de studio van Van de Veire nog eens wat er op die bewuste dag is gebeurd. Ze had aan de tatoeëerder gevraagd om drie bolletjes te laten plaatsen, maar die overtuigde haar om voor sterretjes te gaan.
Bij het plaatsen daarvan zou ze niet in slaap, maar flauw gevallen zijn. "Onderzoekers zeggen dat dat komt doordat de tatoeëerder te diep met de naald in het voorhoofd is gegaan", aldus de gedupeerde Kimberley.

Kimberley is intussen een wereldster. Tot in de Verenigde Staten werd over de zaak bericht.

Een Duitse televisieshow zou haar 30.000 euro hebben geboden, maar zij en haar oom Davy legden dat bod naast zich neer.
Ze willen van Kimberley geen freakshow laten maken. "Het is niet voor het geld dat ik het doe. Ik wil gewoon dat niemand anders dit meemaakt."

Intussen zouden al drie ziekenhuizen hebben aangeboden om de sterretjes gratis te laten verwijderen. Oom Davy opteert echter voor een tattoozaak die een speciale techniek heeft ontwikkeld om tatoeages te kunnen verwijderen. De kosten wil hij verhalen op de gewraakte tatoeëerder Rouslain Toumaniantz.
http://www.gva.be/nieuws/in-de-rand/aid841068/kimberley-18-zit-er-helemaal-door.aspx

Flandriaboot beplakt met 56 sterren


Is Kimberley 'sterretjes' Vlaeminck een promostunt van MNM?
Met je foto op tientallen internationale websites, fanpagina's op facebook, duizenden resultaten via Google. Veel jonge meisjes dromen ervan, maar voor Kimberley Vlaeminck is het eerder een nachtmerrie.
Na de middag werd het verhaal zelfs opgepikt door de internationale pers. Zo verscheen de foto van Kimberley op de websites van de BBC, The Daily Mail, The Sun, Bild en Corriere della Sera, maar ook op websites uit Rusland, India en China.


Hoe zou uw gezicht eruitzien met 56 getatoeëerde sterren? Probeer het zelf uit met de Kimberlizer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten