11 januari 2009

NIEUW!! DE AQUA CO'2 CARBO TRONIC TOT 750LTR

DE AQUA CO'2 CARBO TRONIC TOT 750LTR
(Ook als reclame in 'Aquariumwereld')
Stimuleert de groei van waterplanten CO2 is een zeer belangrijke voedingstof voor aquariumplanten. Onder invloed van licht nemen de planten CO2 op en zetten dit om in suikers, waardoor ze groeien. Vaak heeft het aquarium een chronisch tekort aan CO2. Vooral als er sprake is van rijkelijke beplanting en volop verlichting. Dit tekort uit zich in matige plantengroei, een hoge pH-waarde en lastige algengroei.
De Aqua CO2 Carbo-Tronic voorziet de planten in het aquarium van voldoende CO2. Het systeem bestaat uit een disc gevuld met koolstofschijven. Door elektrolyse wordt CO2 vrijgemaakt uit de koolstof wat direct en vrijwel geheel door het water wordt opgenomen. Het systeem is timer controlled en met de bedieningsunit kan elke gewenste doseertijd worden ingesteld.
Eén koolstofschijf is toereikend voor aquaria tot 750 liter inhoud. Als optie kan de Aqua CO2 Carbo-Tronic worden voorzien van een extra koolstofschijf en bijbehorende RVS kathodeschijf die de capaciteit van het systeem verdubbelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten