21 februari 2009

ringflitsers


De nieuwe Orbis universele ringflitser voor de professional en de amateur.
Dankzij de zeer gunstige prijs is het nu voor iedereen mogelijk schaduwvrije opnamen te maken. De ringflitser is in te zetten op allerlei disciplines binnen de fotografie zoals Marco fotografie, Portretfotografie, Trouwreportage fotografie en zelfs Food- en Productfotografen zullen de ringflitser als een aanwinst zien. Een super uitlichting van al deze verschillende onderwerpen is het effect van deze Orbis ringflitser.
De ringflitser word aangesloten op de opzetflitser en de flitser op zijn beurt met een ttl-flitskabel op de camera. Daardoor is de ringflitser los van de camera te gebruiken en blijft de belichting geheel automatisch. De Orbis past op bijna alle opzetflitsers van de meest gangbare merken. De Orbis is 20cm breed, 26 cm hoog en 6 cm diep. En met een gewicht van slechts 500gram een kleine en lichte ringflitser. Dus makkelijk in een fotorugzak of professionele camera tas mee te nemen op locatie.
Zeker als je bedenkt dat een complete studio ringflitserset met statief en accupack vaak te groot en te zwaar is om zonder assistent mee te nemen en te gebruiken. De Orbis ringflitser is nu voor iedereen bereikbaar die geen budget heeft om honderden tot duizenden euro's uit te geven aan een luxe studio ringflitserset en toch professioneel uitgelichte foto's wil maken. Met deze uilichting maakt u uw opdrachtgevers blij maar ook de familie portretten zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Richtprijs: € 149,00





DIY RingFlash


Geen opmerkingen:

Een reactie posten