20 februari 2009

Wat was er voor ons in 2008?








Nano. Nano, nano, nano, ! Nano hier, nano dit, nano dat.
U bent het waarschijnlijk al moe. Over nano tanks en nano producten - maar de nano markt heeft een groot deel van de aquariumliefhebber in 2008 warm gemaakt.
Nano(klein) is niet nieuw. Wij weten dat, kleine aquariums zijn er al zolang als de hobby zelf. Maar het is wat de mensen met hen doen. Verschillende dingen - als het ware het creëren van volledig functionele gemeenschappen, perfectioneren ze kleine beplante landschappen met vissen en garnalen. Of de grootste doorbraak van allen: 'functionerende nano zeeaquariums'.
Kies wijselijk uw nano systemen - en kies degenen die voor u en uw vissen goed zijn, ook in de toekomst!
De overgrote meerderheid wordt gemaakt in China en wij kopen hen omdat zij compact en goedkoop zijn. Maar zult u de filterreserveonderdelen en de (gloei)lampen voor elk nieuw gamma moet bijkopen of past het op het hele gamma? Kies voor een installatie die compatiebel en uitbreidbaar is. En informeer U erover. Zodra u hebt beslist, kies dan voor een merk. Want je wilt er natuurlijk nog meer achteraf. En vergeet uw nano toebehoren niet, CO2 toevoeging met Ph regeling, uitbruidbaarheid licht, sterkere/zwakkere pomp....


Wavemaker:
Rena stelde een model voor dat knap was, makkelijk te gebruiken, degelijk, er gaat een stroom van het water door het midden.



Verwarming:
De verwarmer van Hagen toonde een gelijke en verdere evolutie, door met zijn eerste verwarmer op de markt te komen die de daadwerkelijke watertemperatuur via LCD te toont. Hij is ook in een beschermende behuizing.





Verlichting:
In termen van verlichting, was T5 nog ongelooflijk sterk in Interzoo 2008 van Duitsland, van Arcadia met OT2. Met 6 x T5 van Giesemann. Maar wij moeten het vermelden: het belangrijkste nieuw over verlichting in 2008 was de lancering van leds. Arcadia experimenteert ook met leds, en andere aquariummerken zijn er zich bewust van. Led's zij zijn de toekomst.

LINKS:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten