17 juli 2009

Moto GP 19 juli 2009: GRAND PRIX DUITSLAND.


Rossi gaat voor zege op Sachsenring : Yamaha-rijder Valentino Rossi gaat komend weekend op de Sachsenring voor de volle winst. De Italiaan, die de race in Duitsland al drie keer eerder wist te winnen (2002, 2005 en 2006), leidt het kampioenschap momenteel met 151 punten.

Pedrosa rijdt in Duitsland met een nieuwe motor: Dani Pedrosa reed op de Sachsenring met een nieuwe motor in zijn Repsol Honda-machine. De Spanjaard weet echter nog niet wat hij daarover kan zeggen. De vrije training werd namelijk op een opdrogende baan verreden, en Pedrosa wil eerst een normale sessie afwachten voor hij uitspraken doet over de nieuwe motor.

Stoner: "Hopelijk blijft het regenen in Duitsland": Casey Stoner is nog altijd niet goed hersteld van zijn ziekte, maar wist de eerste training op de Sachsenring wel als snelste af te sluiten. Op een opdrogende baan wist de Australiër drie tienden van een seconde sneller te gaan dan de rest van het veld, en als de weerstomstandigheden de rest van het weekend slecht blijven, denkt hij een kans op de overwinning te hebben.

Lorenzo heeft pijn in voet en schouder: Jorge Lorenzo is nog altijd niet helemaal hersteld van zijn zware crash tijdens de kwalificatie op Laguna Seca. De Spanjaard kampt met een pijnlijke voet en schouder, maar gaat desondanks voor een podiumplek in de Grote Prijs van Duitsland.

Capirossi verwacht verbetering in Duitsland: Loris Capirossi hoopt komend weekend op de Duitse Sachsenring een beter resultaat te kunnen behalen dan in de afgelopen twee races. De Italiaan werd negende in Assen en viel uit op Laguna Seca, door een val in de vierde ronde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten